Zadanie projektowe – mroźnia owoców i warzyw
- wykonanie koncepcji rozmieszczenia pomieszczeń produkcyjnych oraz komór mroźnych
- wykonanie projektu technologicznego mroźni owoców i warzyw
- zaprojektowanie konstrukcji stalowej zdolnej przenosić obciążenia stałe i użytkowe
- wykonanie kompletnego projektu budowlanego, wykonawczego oraz rysunków warsztatowych
-
Dane budynku
- hala magazynowa-produkcyjna
- długość obiektu – 126,40 m
- szerokość obiektu – 62,59 m
- powierzchnia użytkowa – 7 788,08 m2
- powierzchnia zabudowy – 7 911,376 m2
- kubatura – 71 446,70 m3
- wysokość budynku:
część niska – 14,34 m
część wysoka – 19,34 m
- dach dwuspadowy – pokrycie płytą warstwową
- kąt nachylenia połaci dachu – 5,71° (10%)
- konstrukcja budynku – stalowa szkieletowa, w części żelbetowa
- obudowa z płyty warstwowej gr. 200 mm w części mroźnej oraz 120 mm w części produkcyjnej